Beställning av porträttmålning

Beställ en prisvärd porträttmålning i hög kvalité

Jag målar med oljefärg på linneduk vilket gör att er porträttmålning kommer att behålla sin färg och form i generationer framöver. Att ha ett målat porträtt i olja ger en äkthet som aldrig infinner sig vid en utskriven förstoring av ett foto på canvas. Eftersom jag spänner dukarna själv finns det möjlighet att välja precis i vilket format ni vill ha er porträttmålning. Från att jag får er beställning tar det inte mer än 2 månader att färdigställa porträttet.

Här nedan kan ni läsa om hur ni göra en beställning:

Foto Liten kille
Foto
Porträttmålning Liten kille
Målning

1. Skicka dem foton som ni vill ha en målning av till min mail: info@carolinegalas.se

2. Jag berättar vilka foton som har potential att bli fina porträttmålningar. Det jag främst tittar på är bildkvalitén, ljuset och kompositionen.

3. Porträttets storlek, bakgrund och pris diskuteras och fastslås.

4. Jag skickar en bekräftelse med det vi kommit överens om, det totala priset för porträttet samt handpenningssumman, som är ca hälften av priset och betalas direkt.*

5. När handpenningen betalats in till mitt bankkonto, skickar jag en betalningsbekräftelse till er. Beställningen är då bindande och jag börjar skapa porträttet.

6. Inom 2 månader är porträttet färdigt. Den resterande summan för porträttet betalas in på mitt konto i förväg eller betalas på plats vid överlämning av porträttet.

Om ni bor långt ifrån Stockholm och inte har möjlighet att hämta eran färdiga porträttmålning från min ateljéadress, så får vi prata om hur vi lättast och billigast kan få er porträttmålning hem till er.

* Handpenning är en delbetalning. Ett tecken på att du verkligen har tänkt köpa en vara.

Godkänd för F-skatt

Copyright © www.carolinegalas.se